نگهداری یخچال

نگهداری یخچال

نگهداری یخچال

بدون یخچال و فریزر ، زندگی ما بسیار دشوارتر خواهد بود. از این گذشته ، ما مهمترین مواد غذایی را در آن ذخیره می کنیم. اما در فرآیند ذخیره این وسایل ، یخچال به تدریج کثیف شده و بوهای نامطبوع در آن ظاهر می شود. بنابراین ، باید مرتباً از شبکه برق جدا و از داخل و خارج تمیز شود.

یخچال و فریزر باید تمیز نگه داشته شود ، زیرا حتی با کیفیت ترین مواد غذایی اگر در فضای آلوده و محدود نگهداری شود ، می تواند باعث عفونت روده شود. بنابراین ، موثرترین روش مبارزه با عفونت ها مراقبت به موقع و با کیفیت از یخچال است. قابلیت اطمینان عملکرد یخچال و سهولت مراقبت از آن تا حد زیادی به محل نصب بستگی دارد ، هنگام انتخاب که باید قوانین خاصی را دنبال کنید:

یخچال نباید در نزدیکی وسایل گرمایشی و در معرض تابش مستقیم آفتاب نصب شود. تحت تأثیر درجه حرارت بالا ، قطعات لاستیکی و پلاستیکی آن از بین می روند و مصرف برق نیز افزایش می یابد ، زیرا دمای داخل یخچال به طور مستقیم به درجه حرارت محیط آن بستگی دارد فاصله اجاق گاز تا یخچال باید حداقل 0.5 متر باشد.

نگهداری یخچال

مکانی که برای یخچال انتخاب شده باید تهویه خوبی داشته باشد:

باید بین دیواره محل نصب و پشت یخچال فاصله ای وجود داشته باشد. برای واحدهای جذب حداقل 10 سانتی متر و برای واحدهای فشرده سازی – 5 سانتی متر.

مراقبت از یخچال

تمیز کردن هفتگی کمک خواهد کرد ، که یخچال بوی نامطبوع نگیرد در این حالت ، شما باید از مواد غذایی خود را بررسی کنید و هر آنچه کهنه و خراب شده در طی یک هفته دور بریزید. نظافت عمومی در یخچال و فریزر پس از یخ زدایی انجام می شود. روش یخ زدایی توصیه می شود حداقل هر دو ماه یک بار انجام شود ، اما در عین حال لازم است اطمینان حاصل شود که ضخامت لایه یخ روی دیواره های فریزر از 5-6 میلی متر بیشتر نشود. یک لایه ضخیم یخ در هنگام کار یخچال و فریزر مشکلاتی ایجاد می کند. تعمیر یخچال در منزل اهواز  که دارای بهترین تعمیرکار یخچال در اهواز است با تجربه خود برای نگهداریاز یخچال به شما کمک می کند.

مواد غذایی به یكدیگر و به دیواره محفظه یخ می زند و خارج كردن آن مشكل می شود. در این حالت ، حجم فریزر به طور محسوسی کاهش می یابد و درب آن محکم بسته نمی شود. این امر باعث افزایش درجه حرارت در فریزر می شود و می تواند باعث خراب شدن غذا و ایجاد بوی نامطبوع در یخچال شود. برای افزایش عمر مفید و اطمینان از ذخیره سازی با کیفیت بالا در مواد غذایی ، یخچال باید یخ زدایی شود.

یخچال را به ترتیب زیر تمیز کنید:

  1. یخچال و فریزر را از پریز جدا کنید.
  2. مواد غذایی را خارج کنید.
  3. تمام  عناصر قابل جابجایی (قفسه ها ، قالب های تخم مرغ ، جعبه های غذا و غیره) از فضای داخلی یخچال خارج  شوند.
  4. دیواره های داخلی باید با یک محلول گرم جوش شیرین شسته شود (1 قاشق غذاخوری جوش شیرین در هر لیتر آب). شستشو با چنین محلول نه تنها بوی بد را از بین می برد ، بلکه یخچال را نیز ضد عفونی می کند.
  5. پس از شستشو با محلول نوشابه ، دیواره های یخچال باید با آب تمیز شسته و خشک شود.
  6. قفسه های شیشه ای ، توری ها ، جعبه های سبزیجات و میوه ها ، ظروف تخم مرغ نیز باید کاملا شسته و خشک شوند
  7. حتما سوراخ تخلیه واقع در قسمت پشتی یخچال را تمیز و ضد عفونی کنید. برای این کار می توان محلول تمیز کننده را مستقیماً با استفاده از سرنگ یا لامپ پزشکی در محل ریخت.
  8. سطوح خارجی ، درها ، مهر و موم لاستیک باید با آب گرم و صابون شسته شود ، با آب تمیز شسته و با یک پارچه نرم پاک شود. قطعات فلزی باید با یک پارچه نرم پاک شود
  9. برای تمیز کردن مبدل حرارتی از جاروبرقی یا برس استفاده کنید. این امر مخصوصاً در صورت خارج شدن خازن یخچال ضروری است. در این حالت ، حذف گرد و غبار باعث بهبود شرایط تبادل گرما و کاهش مصرف برق واحد می شود.
  10. یخچال و فریزر شسته شده باید برای مدت چهل دقیقه باز بماند تا هوا پخش شود.
  11. در مرحله نهایی ، لازم است که تمام عناصر تشکیل دهنده (قفسه ها ، کشوها و غیره) را به مکان خود برگردانید و یخچال را به شبکه برق روشن کنید. بعد از نیم ساعت می توانید مواد غذایی را در آن قرار دهید.

با رعایت این قوانین ساده ، نه تنها عمر یخچال خود را افزایش می دهید ، بلکه زمان بسیار کمتری را نیز برای مراقبت از آن صرف خواهید کرد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *